• Over ons|Een sterk merk

Trappenmakerij STEELS, bakermat van het trappen maken

Luc Steels ontwerpt al meer dan 35 jaar exclusieve houten trappen. Dankzij zijn ingenieuze vindingrijkheid en creatieve volharding is trappenmakerij STEELS vandaag dé toonaangevende speler in de trappenindustrie.

Trappen maken, een edel ambacht

Trappenmakerij STEELS streeft bij elke trap naar de absolute technische perfectie. In elke houten trap proeft u onze passie voor het hout en onze liefde voor het ambacht. Bij elke volbrachte opdracht ervaart u de kracht van onze jarenlange knowhow en creativiteit.

Steels met de ogen

Al onze medewerkers beschikken over heel wat vakmanschap en een flinke portie artistiek talent. Ze zijn ‘steels met de ogen' en leerden het vak van de meester Luc Steels zelf. Onze loyale en fiere medewerkers zijn de stevige fundamenten van trappenmakerij STEELS.

Unieke houten trappen, op maat gemaakt

Elke houten trap van STEELS is volledig op maat gemaakt en straalt tijdloze klasse en elegantie uit. Elk detail telt en is heel bewust. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg.
Vele creaties van Luc Steels zijn dan ook met patent beschermd.

Duurzaamheid, voor eeuwig en veel langer

Bij Steels gebruiken we alleen de beste houtsoorten en materialen. Alle boomstammen worden zorgvuldig geselecteerd en het hout wordt in onze eigen droogkamer gedroogd. Zo garanderen wij 100% klantentevredenheid.

Trappenmakerij STEELS, the Art of Stairs. Contacteer ons. Wij maken dromen waar. »