Trappen Steels

Pict 091 Low Def2

Over ons | een sterk merk

Trappenmakerij STEELS, bakermat van het trappen maken

Trappenmakerij Steels ontwerpt al meer dan 35 jaar exclusieve houten trappen. Dankzij zijn ingenieuze vindingrijkheid en creatieve volharding is trappenmakerij STEELS vandaag dé toonaangevende speler in de trappenindustrie.

Trappen maken, een edel ambacht

Trappenmakerij STEELS streeft bij elke trap naar de absolute technische perfectie. In elke houten trap proeft u onze passie voor het hout en onze liefde voor het ambacht. Bij elke volbrachte opdracht ervaart u de kracht van onze jarenlange knowhow en creativiteit.

Steels met de ogen

Al onze medewerkers beschikken over heel wat vakmanschap en een flinke portie artistiek talent. Onze loyale en fiere medewerkers zijn de stevige fundamenten van trappenmakerij STEELS.

Unieke houten trappen, op maat gemaakt

Elke houten trap van STEELS is volledig op maat gemaakt en straalt tijdloze klasse en elegantie uit. Elk detail telt en is heel bewust. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Vele creaties zijn dan ook met patent beschermd.

Duurzaamheid, voor eeuwig en veel langer

Bij Steels gebruiken we alleen de beste houtsoorten en materialen. Alle boomstammen worden zorgvuldig geselecteerd en het hout wordt in onze eigen droogkamer gedroogd. Zo garanderen wij 100% klantentevredenheid.

Trappenmakerij STEELS, the Art of Stairs. Contacteer ons. Wij maken dromen waar.

003B

Onze waarden | Oorspronkelijke visie

Trappen Steels heeft in de trappenmakerij de hoogste status bereikt. Niet alleen omdat hij zijn vak beheerst als geen ander, maar vooral omdat hij nooit toegevingen deed in zijn keuze van eerlijke, hoogkwalitieve en duurzame grondstoffen.

Elke trapcreatie van Steels is een begrip. Daarom neemt elke medewerker in het bedrijf de oorspronkelijke visie over. De zaakvoerder heeft iedereen bij Steels begeesterd met zijn onvoorwaardelijke liefde voor het ambacht en zijn continue streven naar perfectie.

Dankzij deze waarden is elke Steels trap die ons atelier verlaat het summum voor al onze klanten met een 100% klantentevredenheid tot gevolg.